Breaking News

Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten Die Gevaarlijk Zijn Voor Uw Content Marketing

Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten Die Gevaarlijk Zijn Voor Uw Content Marketing – Zoekmachines helpen u om de aandacht van nieuwe kijkers, lezers en luisteraars vast te leggen, maar in de meeste gevallen bent u het grootste obstakel dat zoekmachines niet verhindert uw inhoud hoog te rangschikken op zoekresultaten.

De motor stelt u in staat om uw inhoud wereldwijd alleen te tonen als het vrij is van fouten die de richtlijnen van zoekmachines en gebruikerservaring kunnen ondermijnen.

U moet de volgende fouten vermijden, gedefinieerd door Lisa Mitchell, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, om ervoor te zorgen dat u zoekmachines de gewenste inhoud geeft.

Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten Die Gevaarlijk Zijn Voor Uw Content Marketing

1. Korte inhoud

U moet ervoor zorgen dat uw inhoud grondig is om te voldoen aan de zoektocht naar verschillende zoekopdrachten. Google verkiest uitgebreide inhoud, omdat het op zoek is naar belangrijke gegevens die aan hun eisen voldoen. De gemiddelde inhoudslengte dient ongeveer 2400 woorden te zijn om ervoor te zorgen dat het concreet is dat lezers positieve gedachten hebben over de inhoud.

2. Afwezigheid van beeldvorming van ontwerpparameters

Stale website verkoopt slecht aan nieuwe lezers in vergelijking met up to date websites, die een aantrekkelijke esthetische waarde hebben. Pagina’s met geen denkbeeldige of ontwerpelementen worden niet door gebruikers en Google begunstigd, waardoor u geen concurrentievoordeel heeft.

Elementen die zijn ontworpen om teksten te breken, zorgen ervoor dat de lezers langer op een pagina blijven, iets waarmee Google de rangschikking van de betreffende inhoud verhoogt.

Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten Die Gevaarlijk Zijn Voor Uw Content Marketing

3. Spelfouten of inhoudsfouten

Ondanks het feit dat inhoud, evenals foutfoutfouten, niet als SEO-factoren worden aangemerkt, beïnvloeden ze uw geloofwaardigheid negatief en wordt u geassocieerd met.

4. Afwezigheid van inhoudsonderbrekingen

Het is belangrijk om de aandacht van de lezer door een bepaalde inhoud continu te herhalen omdat de meeste lezers een zeer korte aandacht hebben. Door de teksten op te splitsen met behulp van aanwijzingen zoals onderverdelingen, afbeeldingen en lijsten, wordt ervoor gezorgd dat de aandacht van de lezer wordt vastgelegd en uiteindelijk ervoor zorgt dat zoekmachines de inhoud opmerken.

5. Gebruik lange paragrafen van tekst

Lang paragrafen maken verveling en krijg je lezers van je pagina af. Zorg ervoor dat paragrafen korter zijn, als een tussenkomst om ervoor te zorgen dat de aandacht van de lezers wordt vastgelegd.

6. Afwezigheid van uitgaande links

De geloofwaardigheid van inhoud die wordt bereikt door het gebruik van uitgaande links en bronnen, is van groot belang voor de lezers. Google herkent ook de geloofwaardigheid van inhoud en SEO-experimenten tonen aan dat pagina’s die door uitgaande links worden gedomineerd beter presteren in het zoekproces.
Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten Die Gevaarlijk Zijn Voor Uw Content Marketing

7. Afwezigheid van promotie

Het creëren van een uitgebreide inhoud die van uw concurrent zorgt er niet voor dat het nummer 1 wordt gerangschikt. U moet geduldig zijn en wachten op mensen om uw content positieve SEO-indicatoren te geven, zoals sociale aandelen en links.

8. Afwezigheid van CTA’s en optimalisatie

Het instellen van de standaardinstellingen voor de meta-gegevensbeschrijvingen en titels van uw inhoud is een SEO-fout die kan worden vermeden door ervoor te zorgen dat de beschrijving en inhoudstitel is geoptimaliseerd.

Conclusie

Door het vermijden van de bovenstaande acht algemene mislukkingen van SEO, slaagt u erin om ervoor te zorgen dat uw inhoud in overeenstemming is met de behoeften van de zoekmachine. En niet toevallig zal het verkeer op uw pagina stijgen.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Situs ini menggunakan Akismet untuk mengurangi spam. Pelajari bagaimana data komentar Anda diproses.